Business Joomla Templates by iPage Hosting Review

Ajánlja fel adója 1%-át!

Kategória: adó1% és adomány
Utolsó frissítés: 2018. január 29. hétfő

Adója 1%-át nagy szeretettel és köszönettel fogadja a Pötörke Népművészeti Egyesület!!!
Adószám: 18605349-1-11Köszönjük adója 1%-át!

Kategória: adó1% és adomány
Utolsó frissítés: 2015. március 16. hétfő
Írta: Lajosadmin

Minden adófizető állampolgár (magánszemély is!) a törvényi előírások keretein belül szabadon rendelkezhet a levont adója 1%-ával. Kérjük, hogy irányítsa ezt a Pötörke Népművészeti Egyesület javára! A felajánlott összegeket a nyári táborozásainkra szeretnénk fordítani, melyet a tatabányai Forgórózsa Népművészeti Központtal közösen szervezünk már évek óta. Idén az FNK által működtetett adószámra, a fent említett célra kérjük a felajánlásokat:

Adószám: 19146997-1-11

Adószámmal kitöltött nyomtatvány letöltése
Segítség a nyomtatványhoz: Kitöltési útmutató

Néhány kiemelt információ a letöltött nyomtatványhoz:

Ide kattintva olvashatja a kiemelt információkat

Adománygyűjtés "Pötörke-ház" javára

Kategória: adó1% és adomány
Utolsó frissítés: 2015. február 11. szerda
Írta: Lajosadmin
A Pötörke Népművészeti Egyesület hosszú ideje igyekszik végleges megoldást, vagyis megfelelő helyszínt találni legfontosabb tevékenységének, a heti rendszerességgel folyó néptáncoktatásnak.
Az utóbbi időben történt próbaterem változtatás miatt arra gondoltunk, hogy eljött az idő egy önálló próbaterem megteremtéséhez.
 

Kedves Pötörkések, barátaink, szimpatizánsok!

Egyesületünknek lehetősége nyílt egy önálló táncterem megteremtésére.

A megvásárláshoz és felújításhoz szükséges anyagi forrást gyűjtjük most össze, amely önerő és hitel formájában részben már rendelkezésre áll. Tisztelettel kérjük mindazokat, akik tevékenységünket szimpátiával követik, támogassák bármilyen összeggel tervünk megvalósítását!

Minden forint számít!!!

120 táncos otthonát szeretnénk megteremteni, amelyhez még 2.500.000 Ft hiányzik!  Segítő szándékukat kérjük jelezzék sms-ben (06204300749) vagy e-mailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ).

Az adományt „adomány” közleménnyel az Pannon Takarék Bank Zrt. 63200236-11069186 számlaszámra utalhatják, illetve a honlapon feltüntetett táncpróbákon személyesen is át lehet adni!

 
Aki szeretne és tud bármilyen összeget felajánlani vagy segítséget szerezni célunk megvalósításához más körökből, hálásan köszönjük! 
 
Tisztelettel: Pötörke Népművészeti Egyesület